Тренери

Нашите сертифицирани тренери се тука да ви помогнат и да ве водат во текот на тренингот. Тие ве мотивираат, се грижат за безбедноста и ефикасноста на тренингот за да се постигнат подобри резултати. Резервирајте го вашиот персонален тренер веднаш!

Сите тренинзи се изведуваат индивидуално со нашите професионални тренери: Далибор Јовановски - дипломиран на Факултетот за физичка култура и 7 годишно искуство и лиценца за работа со Power Plate