Контактирајте не

Ако имате прашања во врска со нашите објекти, услуги и распоред, или имате одредени барања или предлози, слободно контактирајте не на телефонските броеви или пополнете ја формата подолу.

Локација

Power Plate Studio
Аминта Трети 64а-2
Скопје

Контакт

Тел: +389 71 331-311
Тел: +389 2 3103-876
Email: powerplatelefit@gmail.com
Facebook fan page

Работно време

Понеделник до Петок: 10:00 до 22:00
Сабота: 10:00 to 15:00