Далибор Јовановски

Dalibor Jovanovski
Сертификати:
Power Plate, Fitness, Strength
Специјалности:
Body Building 45%
Strength 60%
Губење на телесна тежина 70%
Флексибилност 67%
Стапете во контакт:

Далибор е роден на 18.10.1987 година. Завршува на факултетот за Физичка култура во Скопје, по што се сертифицира како Power Plate и фитнес инструктор. Има повеќе од 12 години работно искуство со персонални и групни тренинзи. Активно се заминава со спорт уште од рано детство, а има настапувано и како професионален кошаркар во локален спортски клуб.

Далибор цврсто верува дека вежбањето помага да се решат 70% од проблемите во животот. Промотор на фактот дека умот и телото се цврсто поврзани, тој работи со своите клиенти на надминување на менталните предизвици со изнаоѓање на трајно здравје и фитнес рутина.

Факти за Далибор Јовановски -
0
Вкупно тренинзи
0
Вкупно клиенти
1000
Вкупно склекови
0
Задоволни клиенти