Известувања

  • Известување!
    Почитувани Ве известуваме дека PowerPlate Studio Mk ќе ги почитува мерките на Министерството за здравство за превенција ...
  • Известување!
    *Ве молиме да не доцните на закажаниот термин... и да се доаѓа 10 минути пред тренингот.