Христијан Ќосевски

Христијан Ќосевски
Специјалности:
Body Building 20%
Strength 25%
Губење на телесна тежина 60%
Флексибилност 72%
Стапете во контакт:

Христијан е роден на 20.04.1998. Паралелно студира на факултетот за физичка култура и работи во Power Plate, каде што е обучен од страна на сертифицирани тренери и континуирано се надоградува себеси. Со веќе неколкугодишно работно искуство, Христијан самостојно одржува персонални и групни тренинзи.

Активно се заминава со фудбал, веќе 12 години и кондициони тренинзи. Неговата цел е да ја задржи и усоврши позицијата како професионален личен тренер, каде може да ја покаже својата страст за фитнес, здравје и целокупната благосостојба. Огромна мотивација и претставува помагањето на клиентите во постигнување на своите фитнес цели и подобрување на нивниот личен животен стил.

Факти за Христијан Ќосевски-
0
Вкупно тренинзи
0
Вкупно клиенти
1000
Вкупно склекови
0
Задоволни клиенти