Известувања

Известување!

Почитувани
Ве известуваме дека PowerPlate Studio Mk ќе ги почитува мерките на Министерството за здравство за превенција од ширење на Корона вирусот и нема да работи наредниов период.
Тренинзите ќе продолжат по прекинувањето на мерките, за што навремено ќе бидете известени.
До тогаш, почитувајте ги препораките на Министерството за здравство, внимавајте на вашата хигиена и грижете се за своето здравје.

Со почит
PowerPlate Studio Mk 💪